Výber článkov pre deti

Čerešne 3D

Urobte si spolu s nami aj ďalšie ovocie v 3D forme.

Darček ku dňu matiek

Dnes budeme s deťmi dekorovať menšie plátené nákupné tašky. Tašky kúpime v obchode s kreatívnou tvorbou. Rovnako kúpime papier na pečenie, farby na textil a papier na vyrobenie zažehľovačky.

Gaštanová húsenička

V utorok sme v škole s druhákmi v družine robili aj takéto húseničky.Vyžadovalo to pevné nervy a fúru organizačných pokynov. Niektoré deti chceli pracovať samé s nástrojmi, ktoré možno doma s rodičmi berú bežne do rúk, ale v škole vo väčšom kolektíve to bolo absolútne nevhodné, nakoľko nemohli byť stále pod dozorom. Niektoré deti zase chceli neustále pomoc, lebo proste nie sú samostatné.

Modrý sveter pre Barbie

 Dnes ladíme bábiku do modra. Pletieme svetrík z Perlovky na ihliciach č. 1,5 a ukončujeme áčikom č. 2. Svetrík je vhodný skombinovať k sukni aj k nohaviciam. Alebo k čomu chce Vaša dcéra či vnučka. Široký goliér veľmi pekne ukáže na Barbie. Pôsobí elegantne a predsa jednoducho. 

Tvoríme figúrky z pedigu

Vyrábanie postavičiek či figúrok je pre deti vždy veľkou zábavou. Kedysi sme začínali postavičkami z plastelíny, potom z lego, neskôr z kartónu a polystyrénu.

Včera sme sa vrhli na zložitejšie. Spomenuli sme si na bábiky, čo sme pred tromi rokmi robili. Nemali sme však hlavičky a vo výpredaji sme našli hlavičky zajačikov. Nuž sme tvorili zajačikov. Budeme mať do budúcej veľkej noci.

Výber článkov pre domácnosť

Vyberáme z archívu

Polistovala som v archíve našich dobrých nápadov. Popozerala som, čo by sa Vám - naším milým priateľom, mohlo páčiť, čo by ste potrebovali. V dnešnom článku sa budeme venovať pulovrom a svetrom na 7 - 8 rokov. 

Šéfkuchár ma učí plniť vajíčka lososom

Stretli sme sa so šéfkuchárom Romanom práve, keď robil studené misy. Veľmi som mu nemohla pomôcť a tak som radšej nezavadzala, len som pozorovala ako a kam čo ukladá a občas fotila. Dlho to však nevydržal. Už si asi zvykol, že som mu vždy s foťákom za chrbtom a tak sa mi ponúkol, že ma naučí lososovú plnku do vajíčok. Neodmietla som.

Háčkujeme tašky a kabelky

Už ma zase chytila mánia do háčkovania. Teda háčkovanie sa ľahšie robí ako pletenie v električke a tak asi hlavne preto. Kabelky sa mi páčili a tak pokračujem vo vymýšľaní. Budem mať urobené darčeky na jesenné oslavy s priateľmi na záhradnej grilovačke.

 

Hľadať

Odkazovač

silbod

Helena, prihláste sa a ku každému pracovnému listu budete mať vpravo dole zelenú šípku na stiahnutie - obrázky sa stiahnú do stiahnutých súborov počítača.

04/04/2024 - 05:40 1
Helena

Dobrý deň ,chcem poprosiť o stiahnutie pracovných listov prvých čiary ďakujem.

02/04/2024 - 13:32
silbod

Missel, prihlásenie je ochranou stránky.

16/03/2024 - 07:52 1
misell

ahojte preco sa musim prihlasovat?!
tu mate stranku na diplomy:
https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/pochvaly-a-diplomy

15/03/2024 - 18:07
Kika

Ďakujem veľmi mi to pomohlo , našla som čo som potrebovala. Určite odporúčam:)

11/03/2024 - 19:09
silbod

MKollarova, na tomto linku sú učebnice a v nich odkazy na videá https://www.dobre-napady.sk/pre-skolakov/tipy-pre-skolakov

15/02/2024 - 11:05 2
mkollarova

Dobry den prajem ako sa viem dostat k vasim videam ? Dakujem pekne

11/02/2024 - 15:17
simona

:D

29/10/2023 - 14:54 1
silbod

Milka a Martinka, zatlačte si prihlásiť sa a tam dostanete možnosť registrácie alebo prihlásenie sa prostredníctvom svojho účtu na FB.

26/09/2023 - 16:42 2
Milka

Dobrý deň. Chcem sa zaregistrovať, aký je postup? ďakujem

25/09/2023 - 17:57 2

Zrušiť

Partneri

Výber z galérie

Girlanda s motí...
Veľkonočná slie...
opisujeme tlače...
kapor
zväčši
Doplnenie
Geometrický dik...
Omaľovánka bábi...
prvaci_domceky_...
slabiky
sviečka
pastelky_pocita...